Verkiezingsontbijt

Op de vroege ochtend van woensdag 18 maart a.s. 07:30 tot 08:30 uur wordt er in het kader van de verkiezingen een verkiezingsontbijt georganiseerd in Horst bij de hoogwaterloods. Gastheer is het waterschap Peel en Maasvallei.

Voor dit ontbijt worden alle lijsttrekkers van zowel Staten- als Waterschapsverkiezingen uitgenodigd. Ook Gouverneur Bovens en de beide voorzitters van de waterschappen, de heer Gresel van Waterschap Peel en Maasvallei en de heer Schrijen van Waterschap Roer en Overmaas zijn aanwezig. L1 heeft laten weten hier zowel met radio als met tv aanwezig te zijn. 
 
Doel van dit ontbijt is om een gezamenlijke ‘boost’ te geven aan de aandacht voor de verkiezingen op die dag en een laatste oproep aan de kiesgerechtigden om te gaan stemmen. Dit gebeurt door de berichtgeving van L1 (rechtstreekse uitzending op radio + beelden later die dag in de nieuwsuitzending), de verwachte inzet van social media door de aanwezigen ter plekke én de social media aandacht vanuit de campagnes vanuit Provincie Limburg en de Waterschappen. #Limburgkiest en #wsv2015
 

Veilige dijken, droge voeten, voldoende en schoon water
 
Kies voor Limburg, kies voor water, kies voor later.
Stem op 18 maart 2015 voor een nieuw waterschapsbestuur.
Kijk op www.wpm.nl/verkiezingen of www.overmaas.nl/verkiezingen